Bootcamp Mama's

Welkom bij het speciale Fitness Discipline programma voor mama's

Met dit programma wil ik alle moeders helpen om hen zo snel mogelijk te laten herstellen van hun zwangerschap en bevaling. Zo'n zwangerschap is natuurlijk een hele mooie en bijzondere periode maar het is niet makkelijk en kan veel effect hebben op het lichaam. Dit programma focust zich op het versterken van de core, de diepe abdominale spieren, het verbeteren van conditie en het corrigeren van de lichaamshouding.


Wil je zelfs terug komen op je gewicht van voor de zwangerschap? Dat kan uiteraard ook! Je kunt ervoor kiezen om alleen dit programma te volgen maar je kunt het ook combineren met andere groepslessen van Fitness Discipline! En een andere mogelijkheid is dat het ook te combineren is met Personal trainingen om zo nog sneller te herstellen en sneller je persoonlijke fitness doelen te bereiken!


Wat is jouw grootste "probleem" na zo'n zware inspanning? Heb je specifieke lichaamsklachten? Ben je meer kilo's aangekomen en raak je ze niet kwijt?


Als je bijvoorbeeld niet op de vrijdag kunt maar je wilt toch graag dit programma volgen, schrijf je dan gewoon in via info@fitness-discipline.com. Want er zullen binnenkort meerdere lessen volgen. Laat me weten of je echt geïnteresseerd bent en vertel me op welke dag!


Er kan een extra groep geopend worden maar dan hangt af van jou!


Tot snel moeders!


Jullie trainer,

Dragana

1 KEER/WEEK

Bootcamp Mama's


€ 30.00/per maand

*automatische incasso

ONBEPERKT

Bootcamp Mama's

MET GYM


€ 40.00/per maand

*automatische incasso

ELKE OCHTEND

maandag t/m vrijdag

GYM IS OPEN

VOOR MAMA'S

10.00-11.00 uur


VOORDELIG

PAKKET

€ 120.00/per maand

- 2 personal trainings

- Onbepertk Bootcamp Mama's

- Fitness schema met GRATIS                                gebruik van gym

Where ever i go, it comes with me..

                                                                      My baby